Compromís ambiental

Som conscients que la nostra activitat, com qualsevol activitat industrial, genera un impacte en l’entorn ambiental. Per això, treballem amb la voluntat de minimitzar l’impacte tant de la nostra activitat industrial com dels nostres productes.

keyboard_arrow_down

Reutilitzem.

Les ampolles arriben a les nostres instal·lacions en caixes de cartró. Aquestes caixes es retornen als nostres proveïdors per ser reutilitzades i així allargar-ne la vida útil.

Reciclem.

Disposem d’un sistema de recollida selectiva dels nostres residus d’envasos i embalatges per al seu reciclatge posterior i estem adherits al sistema de recollida selectiva d’ECOEMBES, pensat per a la recollida selectiva i recuperació de residus d’envasos per al seu tractament i reciclatge posteriors.

Desenvolupem productes respectuosos amb el medi ambient.

En el procés de desenvolupament dels nostres productes, l’equip d’R+D treballa amb matèries al més respectuoses possibles amb el medi ambient.

Fruit d’aquest esforç, KH Lloreda va aconseguir el 2003 la primera etiqueta ecològica concedida a Espanya per a un producte desgreixador, KH7 Quitagrasas, i 6 productes més, en els seus diferents formats, la van aconseguir posteriorment.

Disposem de formats recanvi.

Encara que gairebé tots els nostres productes s’empren en format pistola, de la majoria d’aquests comercialitzem la seva versió en format recanvi. Això comporta un estalvi tant econòmic com ambiental ja que es redueix el nombre de materials plàstics.

Reduïm els nostres envasos.

L’equip de Packaging de KH7 treballa contínuament per reduir la quantitat de materials que formen els nostres envasos i embalatges. Reduïm l’impacte ambiental, amb una gestió òptima del consum de matèries.

No generem aigües residuals en el nostre procés de fabricació del producte i el seu envasament posterior.

A KH Lloreda reutilitzem les aigües de neteja de les nostres línies d’envasament per a properes fabricacions. Per aquest motiu no disposem d’una depuradora per tractar les aigües de neteja del nostre procés d’envasament.

La historia de KH-7

Corporatiu

Història

Compromiso ambiental

Corporatiu

Compromís ambiental

Notícies, novetats i promocions!

Subscriu-te aquí
keyboard_arrow_up