23.03.2016

KH Lloreda, nou distribuïdor de O’CEDAR a Espanya

KH Lloreda, nou distribuïdor de O’CEDAR a Espanya

KH Lloreda S.A. ha arribat a un acord amb la multinacional francesa SWANIA per distribuir els productes O’CEDAR a Espanya durant els pròxims 5 anys.

O’CEDAR, fundada el 1924, és especialista en el tractament de la fusta.

KH Lloreda serà el nou distribuïdor de la marca especialitzada en el tractament i cuidat de la fusta O’CEDAR a Espanya. O’CEDAR, amb seu a París, es distribueix a Espanya des de fa més de 35 anys, i s’ha especialitzat en el tractament i cuidat de la fusta.

Amb un portfoli inicial de 5 referències, O’CEDAR Limpiador Multisupericies Acción Antipolvo (Spray 400 ml); O’cedar Limpiador de Muebles (400 ml); O’CEDAR Reparador de Madera Normal (100 ml) ,O’CEDAR Reparador de Madera Oscura (100 ml) y O’CEDAR limpiador de Parquet (1000 ml) KH LLOREDA serà la responsable de la gestió comercial i logística de la ensenya francesa a Espanya.

Amb aquest acord, KH Lloreda amplia el seu portfoli de productes com a distribuïdor, juntament amb la gama CIF i Domestos de UNILEVER que ja distribueix des de 2015.

Alejandro Garçon, Director de Ventes de KH Lloreda, ha senyalat que aquesta aliança representa “una excel·lent oportunitat per continuar aportant valor a les categories on operem i s’emmarca en el nostre continu procés d’innovació i vocació de lideratge”.

FacebookTwitterLinkedIn
Elimina manchas con resultados profesionales

Cercador de taques

Elimina taques
amb resultats
professionals

Cómo limpiar manchas de chocolate

Com eliminar taques de xocolata

Planes KH-7

Notícies, novetats i promocions!

Subscriu-te aquí
KH-7 con el deporte KH-7 con el deporte

AMB L’ESPORT

KH7 AMB LAIA SANZ

keyboard_arrow_up