25.01.2016

KH-7 se suma al OBCinema en la seva aposta per la cultura i família

KH-7 se suma al OBCinema en la seva aposta per la cultura i família

La marca líder en netejadors de cuina recolzarà la segona temporada del cicle OBCinema de l’Auditori de Barcelona, on es projectaran tres pel·lícules amb banda sonora interpretada en directe.

El cicle OBCinema començarà el 9 de gener amb la projecció de Gladiator i conclourà el 15 de maig amb un tribut al cine de Tim Burton i les bandes sonores del compositor Danny Elfman.

KH-7 promourà aquesta innovadora iniciativa, que barreja cine i concert simfònic, i sortejarà entrades pel torn de Piratas del Caribe, una de les tres produccions escollides.

KH-7 i L’Auditori de Barcelona s’han unit amb l’objectiu d’apropar la música simfònica a la gent mitjançant el OBCinema, un exitós cicle de projeccions de pel·lícules amb banda sonora en directe a càrrec de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).

L’objectiu consisteix a fer arribar aquest tipus de música un públic que inicialment no assisteix a concerts simfònics, però que és capaç de gaudir d’ella mentre veu una pel·lícula en la gran pantalla. En aquest cas, les pel·lícules escollides són grans produccions cinematogràfiques en les quals la música instrumental dota la trama d’una emotivitat especial. O el que és el mateix, estem davant d’una oportunitat per a descobrir in situ l’estreta relació entre la banda sonora d’una pel·lícula i la història que ens explica.

Per la segona edició del cicle OBCinema, s’han programat tres projeccions.

La primera d’elles serà Gladiator els dies 9 de gener a les 19:00h i el 10 de gener a les 11:00h. Mentre l’1, 2 i 3 d’abril serà el torn per a Piratas del Caribe, per la qual KH-7 realitzarà un sorteig d’entrades entre els seus consumidors. El cicle de projeccions tancarà el 14 i 15 de maig, amb una selecció de les millors escenes dirigides per Tim Burton, on la protagonista serà la música del reconegut compositor Danny Elfman.

Amb aquesta innovadora iniciativa, l’Auditori s’obra a una programació que va més enllà dels concerts simfònics amb la col·laboració de KH-7. D’aquesta manera, la marca líder en netejadors de cuina renova la seva aposta pel cine i el món de la cultura com un dels vehicles per transmetre els seus valors a la societat. KH-7 també va recolzar la estrena de l’últim èxit de Disney Pixar Del revés, a més a més d’apadrinar el programa d’activitats MACBA en família, el qual té com a objectiu apropar l’art contemporani de manera lúdica i afavorir un entorn d’aprenentatge conjunt per als infants i els adults que els acompanyen.

FacebookTwitterLinkedIn
Elimina manchas con resultados profesionales

Cercador de taques

Elimina taques
amb resultats
professionals

Cómo limpiar manchas de chocolate

Com eliminar taques de xocolata

Planes KH-7

Notícies, novetats i promocions!

Subscriu-te aquí
KH-7 con el deporte KH-7 con el deporte

AMB L’ESPORT

KH7 AMB LAIA SANZ

keyboard_arrow_up